Tomorrow's crowned heads

Tomorrow's crowned heads

mandag den 6. november 2017

Mary og børnene til Hubertusjagt

I går var kronprinsesse Mary og hendes fire børn, prins Christian, prinsesse Isabella, prins Vincent og prinsesse Josephine i Dyrehaven nord for København, for at overvære årets Hubertusjagt. 

Mens de stod på Eremitageslottets balkon og vinkede glade til folk, skete der pludselig en ulykke for øjnene af dem; En rytter red i høj fart forbi slottet og ramte en mandlig vagt, som faldt om . Hesten tramper på manden i hvert fald én gang, og han fik efterfølgende førstehjælp af nogle tilskuere og blev derefter kørt bort i en ambulance. Senere forlød det, at manden ikke var kommet alvorligt til skade og at han var ved bevidsthed da han blev kørt bort. 

Men voldsomt har det set ud, for de der overværede ulykken - det ses også meget tydeligt i øjnene på den kongelige familie, som var tydeligt chokerede oppe på balkonen.

"Mary og børnene står klar på balkonen og vinker. Han falder om og virker stendød på jorden. Man kan se, de går helt i panik og holder sig for øjnene. De var tydeligvist chokeret. Det var alle. Her blev helt stille". 

   ......







Ingen kommentarer:

Send en kommentar