Tomorrow's crowned heads

Tomorrow's crowned heads

søndag den 12. august 2012

♔ Prins Carl Philip overfaldet i Cannes ♔


Sveriges prins Carl Philip blev overfaldet på en natklub i Cannes i nat, da en fremmed mand pludselig angreb ham med knytnæver, skriver Aftonbladet.
"Personen gik helt uprovokeret frem og slog prinsen," fortæller hoffets informationschef, Bertil Ternert, til den svenske avis.
Optrinnet fandt sted udenfor natklubben Baoli ved tretiden, hvor manden gik til angreb og tog fat i prinsens nakke.

Aftonbladet har fremskaffet en video fra episoden, hvor man kan høre prinsen råbe "slip mig, slip mig", mens prinsens kæreste, Sofia Hellqvist råber "älskling, älskling", mens hun forsøger at gå imellem prinsen og den angribende mand.
En gæst på natklubben fortæller til Aftonbladet, at prinsen sad ved et bord med otte venner hele aftenen. De dansede og der var god stemning. Ved tretiden forlader de bordet for at gå udenfor, hvor en mand helt uprovokeret angriber den svenske prins.
Der udbryder tumult, hvor flere personer blander sig og uddeler knytnæve slag. Prinsen og hans følge forsvinder herefter fra slagsmålet og går mod havnen i byen.

Prinsen har endnu ikke selv udtalt sig, men hoffet fortæller, at han ikke har fået alvorlige knubs.
"Han er omtumlet efter hændelsen, men har det ellers godt", fortæller Bertil Ternert til Aftonbladet, og tilføjer at han endnu ikke ved, om der er blevet en politisag ud af det, men siger, at man vil kigge nærmere på det.

Prins Carl Philip var uden beskyttelse fra bodyguards, da han blev overfaldet,og det har vakt opsigt blandt svenskerne.
Normalt færdes Carl Philip, som ikke er tronfølger, uden livvagter, men ved specielle lejligheder beskyttes han af livvagter fra Säpo. Han har som regel livvagter ved offentlige arrangementer, men han har også tidligere haft livvagter ved besøg på natklubber i Båstad og Stockholm.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar