Tomorrow's crowned heads

Tomorrow's crowned heads

tirsdag den 24. januar 2012

♔ Familien besøger den lille prinsesse ♔






Efter den glade nyhed om en sund og velskabt lille prinsesse, kørte farmand Joachim hjem efter sine tre sønner, så de kunne komme med på Rigshospitalet, og se deres lillesøster for første gang. Og de tre spændte og glade prinser havde naturligvis gaver med. Nikolai og Felix havde meget travlt med at komme op og se det lille ny familiemedlem, mens lille Henrik virkede mindre benorvet...

Prins Nikolai havde et helt særligt ønske i forhold til sin nyfødte lillesøsters udseende: - Jeg håber, hun kommer til at ligne mig, sagde den 12-årige prins til ekstrabladet.dk's journalist på stedet.








Senere ankom en storsmilende onkel Frederik og en glad tante Mary, hånd i hånd for at møde deres nyfødte niece. Men først hilste de på de mange patienter, som var næsten ligeså spændte ved situationen som kongefamilien.

Vi glæder os til at byde hende velkommen i vores store familie, sagde kronprinsen. - Vi afventer i spænding, hvordan hun ser ud.

Men også fætter Christian og kusine Isabella ser frem til at møde deres lille kusine. - Begge børn har glædet sig til at se den lille ny i flere måneder, fortalte kronprinsesse Mary.

Familien fik den glade nyhed tidligt i morges.








Til gengæld var ikke mange ord, der røg over hverken dronningens eller prins Henriks læber, da de besøgte Marie og den nyfødte prinsesse på hospitalet. Dog så de meget glade og stolte ud: Det er en lille, fin pige, sagde dronningen om sit nye barnebarn, og så hastede regentparret mod udgangen.

På vej ud til bilen, fik ekstrabladet.dk's journalist dog et par ord ud af prinsgemalen:

Fik De lejlighed til at holde barnet?

- Åhh nej, 'den' er for lille endnu. Det er ikke mig, der skal give hende mælk, oplyste Prins Henrik.






Ingen kommentarer:

Send en kommentar