Tomorrow's crowned heads

Tomorrow's crowned heads

onsdag den 2. november 2011

♔ William & Kate i Danmark ♔

Klokken 12.31 drønede en sort Audi med tonede ruder og politieskorte ind på Amalienborg slotsplads. I porten ind til Frederik VIII's Palæ, steg hertugen og hertuginden af Cambridge, Willliam og Catherine (Kate) ud af bilen - parat til at blive budt velkommen af kronprins Frederik og kronprinsesse Mary.

Efter en privat frokost på slottet, besøgte de to tronfølgerpar sammen UNICEFs lokaler på Nordhavnen i København, hvor det danske kronprinspar var værter for dagens arrangement. Her skulle de følge pakningen af nødhjælp og medicin til hungersramte i Østafrika, og selv hjælpe med at pakke forsyninger, som UNICEF sender ud.

Både prins William og kronprinsesse Mary har tidligere været i hungersnødsramte områder i Østafrika. Mary besøgte Afrikas Horn i august.

Allerede klokken 16.30 - efter et par timers rundvisning på UNICEF - kørte William og Kate igen mod lufthavnen, hvor de inden hjemrejsen til Wales skulle hjælpe med at laste et fly, som allerede i aften letter med nødforsyninger til de sultne i Østafrika.



















1 kommentar:

  1. Jeg har aldrig forstået, hvorfor de kongelige skal have solfilm på deres bilruder. Jeg vil da gerne se dem!!

    SvarSlet