Tomorrow's crowned heads

Tomorrow's crowned heads

tirsdag den 28. juni 2011

♔ Marie til dimissionsfest ♔

De studerende på Syddansk Universitet i Esbjerg fik igår (mandag) eftermiddags kongeligt besøg, da prinsesse Marie havde taget turen fra Schackenborg for at tale til årets dimittender. Der var blandt andet en opfordring fra prinsessen til de unge om at tage ud for at SE verden - i stedet for at sidde og skue ud over den - som Esbjerg berømte fire hvide mænd gør det.

Og så er vi jo nogle der ikke kan lade være med at håbe, at den løse hvide top prinsessen bar ved besøget, ikke bare var en luftig sag på grund af sommervarmen, MEN at der måske gemmer sig en lille bule på maven inden under? - Man har da lov at håbe om ikke andet,ikk? :-)
- For små nye babyer i kongefamilien er jo sandt guf for sådan en royalist som mig, det betyder jo ikke bare endnu en lille størrelse at følge, men også navne-spænding (og køn først og fremmest), barnedåb som er lig med masser af kongelige gæster, kjoler/dragter, smarte hatte og frisurer, og en masse andet guf til alle os royalister i det ganske danske land.








Ingen kommentarer:

Send en kommentar