Tomorrow's crowned heads

Tomorrow's crowned heads

mandag den 30. maj 2011

♔ Smukke Maxima 40 år ♔

I fredags, den 27. maj, dannede Amsterdams gamle, kongelige koncertbygning rammen om festlighederne i forbindelse med Europas allersmukkeste kronprinsesses 40 års fødselsdag; Maxima.

Den røde løber var rullet ud, og den vrimlede med kongelige, der var kommet for at fejre den populære kronprinsesse; bla. kronprins Frederik og kronprinsesse Mary, Norges kronprins Haakon, samt kronprins Frederiks to græske fætre, Pavlos og Nikolaos med deres smukke koner, Tatiana og Marie-Chantal, samt mange andre af Europas unge kongelige.

Kronprinsesse Maximas mand, kronprins Willem-Alexander, havde stået på hovedet for at arrangere sin hustrus store dag, og hun var rørt til tårer, da hun talte for den fornemme forsamling.
- "...Men ingen ord kan beskrive, hvor glad jeg er for min mand, hvis skyld det er, at jeg står her i dag", sagde hun blandt andet.













Flot fyr, ham Haakon:








I anledningen af fødselsdagen, er der også blevet taget en række nye officielle billeder af kronprinsesses Maxima. Det er fotografen Erwin Olaf der står bag de smukke billeder.







Ingen kommentarer:

Send en kommentar