Tomorrow's crowned heads

Tomorrow's crowned heads

torsdag den 24. marts 2011

♔ Don't go breaking my heart...! ♔

Efter at have været kærester i 7 år, forlovede den svenske prinsesse Madeleine sig den 11. august 2009, med sin kæreste Jonas Bergström.
Parret stillede an til fotografering og interview, foran sommerslottet Solliden på Öland, kun en måned efter at storesøster Victoria, samme sted præsenterede sin forlovede Daniel Westling for verdenspressen.
Parret fortalte smilende og lykkelige om frieriet: - Jeg gik ned på knæ og friede, sagde Bergström. - Og jeg svarede, at "det er så klart jeg vil", sagde prinsesse Madeleine.
Der blev dog ikke fastsat nogen bryllupsdato, da brylluppet mellem Victoria og Daniel først skulle overståes, og det var som bekendt sat til 19. juni 2010 - så engang derefter, var det nærmeste parret kunne oplyse.






MEN....... I april 2010 kunne det svenske hof offentliggøre, at forlovelsen mellem den blonde prinsesse og Jonas Bergström var hævet! Jonas hvade angiveligt haft mere travlt med at rende efter andre "flickar" i det svenske - og danske iøvrigt - natteliv, og efter at svensk Se & Hør kunne afsløre en slibrig historie fra en norsk ung brunette, var Madeleine den der var smuttet! Hun rejste få dage efter til New York, hvor hun blev indtil meget kort tid inden Victoria og Daniels bryllup. Til brylluppet, og de forskellige fester og arrangementer der var i dagene op til, fulgtes hun som så mange gange før med sin storebror, prins Carl-Philip.

Idag bor Madeleine fast i New York, hvor hun arbejder med velgørenhed i organisationen Childhood Foundation. Hun har i mellemtiden fundet en ny kæreste, nemlig den amerikanske forretningsmand Christopher O'Neil.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar