Tomorrow's crowned heads

Tomorrow's crowned heads

søndag den 9. januar 2011

♔ Christian & Isabella på besøg? ♔



Den nybagte storebror, prins Christian var i går ramt af en grim vinter-forkølelse,
Og derfor fik hverken han eller lillesøster Isabella, lov til at sige hej til de nye royale tvillinger. Men i løbet af i dag ventes farmand Frederik at køre omkring Amalienborg for at hente Christian på fem og Isabella og tre, så de kan komme med på Riget og få et knus af mor og hilse på deres nye søskende for første gang. Eller skal vi kalde dem dukkerne. For da Kronprinsen i går skulle fortælle hele verden om den lykkelige begivenhed, lagde han ikke skjul på, at hverken Christian eller Isabella helt havde forstået, at det var små levende væsener, der indtil i går havde boet inde i deres mors mave.

Udover Christian og Isabella ventes en lind strøm af gratulanter til Riget i dag. Dels Mary's stedmor, Susan Moody, søster Jane - som ankommer fra Tasmanien - og en række af Kronprinsparrets nærmeste venner. Feks. har Mary's hofdame, Caroline Heering her til formiddag været på besøg. Caroline og hendes mand, Peter Heering er nære venner af kronprinsparret.
- Derimod kommer prins Joachim og prinsesse Marie ikke på barselsvisit foreløbig, de er på et privat udenlandsophold. Et ophold, som har været arrangeret længe, oplyser Kongehusets kommunikationschef, Lene Balleby.

Mary's ældste søster, Jane Stephens er på vej til Danmark

Hofdame Caroline Heering - her på besøg ved Isabella's fødsel

Onkel Joachim og Marie må vente lidt endnu, med at se de små tvillinger

Ingen kommentarer:

Send en kommentar