Tomorrow's crowned heads

Tomorrow's crowned heads

fredag den 6. august 2010

♔ Er Mary gravid??? ♔




Så svirrer rygterne om at kronprinsesse Mary er gravid....Flere ugeblade HAR allerede besluttet, at det ER hun! Men så længe intet er offentliggjort fra hoffets side, er intet sikkert. Derfor kan man jo godt lave lidt "research" selv - og bare ved at tjekke sommerens billeder af kronprinsparret, kan man meget hurtigt konstatere, at der er en lille bule på Mary's ellers meget slanke og veltrænede mave. Hun viser sig kun i løst tøj, og på stranden i Tisvildeleje med sin lille familie og et par venner, viste hun sig ikke - som hun ellers plejer - på noget tidspunkt i bikini. Hun beholdte kjolen på mens hun ivrigt tog billeder til det private fotoalbum.
Selv på Gråsten var hun i løs kjole - endda en kjole som hun brugte da hun ventede prinsesse Isabella, og med familien i Legoland stod den også på løst tøj....
Så joooo, personligt tror jeg der er noget om snakken, og det vil jeg da HÅBE - for et så smukt par som de er, og med to yndige unger i forvejen, hvorfor så ikke øge familien med endnu en lille prins eller prinsesse? :-)








Ingen kommentarer:

Send en kommentar