Tomorrow's crowned heads

Tomorrow's crowned heads

mandag den 12. juli 2010

♔ Frederik & Mary ♥ Christian ♔










Lørdag den 15. oktober 2005 kl. 01:57 kom en lille ny tronfølger til verden, på Rigshospitalet i København. Kronprinsesse Mary nedkom med en lille velskabt søn på 35oo gram og 51 cm. Det var en stolt og rørt farmand, der fortalte nyheden til hobevis af pressefolk, i hospitalets forhal. Inden da havde han naturligvis overbragt nyheden til den nærmeste familie pr. telefon, og i løbet af dagen og de følgende dage, kom familie og venner på besøg for at lykønske de nybagte forældre og se det lille vidunder.

onsdag den 19. oktober var det så tid for den lille familie at tage hjem til Kancellihuset i Fredensborg, og igen ventede hobevis af journalister og fotografer fra hele verden i forhallen. Der blev svaret på få spørgsmål fra den nysgerrige presse, som allerede der ville vide om den lille prins skulle være storebror "vi satser da på, at storken kommer lidt mere til Danmark, men nu tager vi lige en ad gangen" svarede den stolte far, inden den lille familie kørte mod Fredensborg.
Natten til fredag den. 21. blev den lille prins kort indlagt, og efter at være blevet behandlet mod gulsot, blev den nye tronarving hurtigt udskrevet igen.





Lørdag den 21. januar 2006 blev den lille prins døbt i Christiansborg Slotskirke, og fik det fulde navn Christian Valdemar Henri John, prins til Danmark, greve af Monpezat.
Hele 8 faddere har lille prins Christian, nemlig kronprinsesse Victoria af Sverige, kronprins Haakon og kronprinsesse Mette-Marit af Norge, prins Joachim, kronprins Pavlos af Grækenland, Frederiks gode ven fra tiden i frømandskorpset, Jeppe Handwerk, Marys søster, Jane Stephens og Marys gode ven, Hamish Campbell.















Her lidt blandede billeder fra lilleprinsens første år:



Farmor's 66 års fødselsdag på Marselisborg Slot



Sommer 2006 - på Dannebrog og Gråsten Slot









Med mor og far i Tasmanien, 2006



Stor dreng, der nu både kan gå og meget snart
skal være storebror. Her første dag i vuggestue (27. marts 2007)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar